Gå till innehåll

Om personuppgifter

Om behandling av personuppgifter

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen är en del av Region Stockholm och tillhör därmed en offentlig myndighet. Det innebär att ärenden som kommer in till oss blir allmänna handlingar som registreras och sparas i vårt diarium.

När du skickar e-post, beställer informationsmaterial, lämnar en synpunkt eller prenumererar på nyheter lagras dina personuppgifter. Det gör vi för att vi ska kunna nå dig när vi svarar på din fråga eller handlägger ditt ärende.

Uppgifter som kommer in via anmälningar till nyhetsbrev och prenumerationer används enbart för att hantera prenumerationerna och till statistik. De tas bort så fort du avslutar din prenumeration.

Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att du skickar e-post till oss eller klickar på "Skicka" i e-postformuläret godkänner du att vi lagrar dina uppgifter. Detsamma gäller när du väljer att prenumerera på nyheter.

Vid anmälan till fortbildningar och seminarier accepterar du att du kan komma att bli fotograferad. Vill du inte bli fotograferad anger du det i anmälningsformuläret. Anmälningar till fortbildningar och seminarier sparas bara så länge som det krävs för administrationen.

Rätt att begära information

Du har rätt att kostnadsfritt begära information om dina registrerade personuppgifter hos Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Kontakta oss i så fall via e-post medicinteknik@skr.se